Tarragona Jove

CIVES + LOS NIÑOS JESUS | Festival Sota la Palmera

Divendres 14 de juliol de 2023 | a les 21 h | Espai Jove La Palmera | Accés lliure

CIVES
Fusiona el rock dels anys noranta, amb riffs de guitarra poderosos i una base rítmica contundent, i tocs de pop i inspiració llatina. El 2019 van estrenar el seu primer EP “Incendio”, produït per Diego Gila, i van fer una gira nacional amb més de 30 concerts. Després van llançar l’àlbum “1000 Veces Mejor”, que demostra una evolució en el seu so amb una base musical més orgànica i melodies més atractives, consolidant-se com una gran promesa de la escena rock en espanyol. Recentment, han incorporat nous sons ballables i una barreja eclèctica d’estils a la seva música.
Més info: @civesband


LOS NIÑOS JESÚS
Li va preguntar un bon dia Jordi Évole al seu amic Pau Donés, que com era això de tenir un grup i pujar a l’escenari a cantar al públic. I el bo de Pau li va contestar, somrient-se, el mateix que contesta algú en ser pare per primera vegada: que era una cosa inexplicable, i que calia viure-ho i sentir-ho per a entendre-ho.
Així que Jordi, de professió, curiós, va decidir un altre bon dia que volia entendre-ho. Va cridar a Jesús, Jacob, Óscar, Javi i Juan Carlos, i els va proposar formar una banda. A hores d’ara, sí.
D’aquí van sortir Los Niños Jesús, el repertori dels quals revisa en clau festiva clàssics d’ahir, avui i sempre dels nostres festivals i, per descomptat, de les nostres festes majors.
No se salven ni C. Tangana, ni Extremoduro, ni Estopa, ni Lori Meyers, ni Kiko Veneno, ni Jarabe de Palo d’un repertori que és com si estiguéssim veient l’encarnació de la segona vinguda de Cachitos de Hierro i Cromo sense subtítols, això sí, però amb aplaudiments en directe.
Més info: @losninosjesus

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dv. 14 de juliol
a les 21 h
Espai Jove Kesse
Gratuït
Ves al contingut