Tarragona Jove

CK | Cap d’any d’infart amb Con nada

Divendres 30 de desembre de 2022 | a ls 20 h | Espai Jove Kesse i en directe a tarragonajove.org/streaming
Activitat gratuïta amb reserva d’entrada

“Con nada” marca el final de la temporada i de l’any amb un espectacle de comèdia improvisada que ens farà reflexionar sobre les situacions que provoquen les costums, tradicions i supersticions que es celebren durant aquestes dates a moltes cases.

Es tracta d’un espectacle d’improvisació còmica que sorgeix del no-res i en què els dos actors es multiplicaran en diversos personatges per construir tres històries diferentes que acabaran entrellançant-se entre si. A partir de preguntes i frases dels assistents, crearan una obra còmica sense guió on no es podrà parar de riure.

Un espectacle únic i irrepetible.

Jordi Galo i David Simón despleguen tots els seus recursos en una obra còmica sense guió, sense vergonya i CON NADA. Dos actors còmics que han tocat diversos registres de la comèdia i que fa més de deu anys que improvisen en una companyia barcelonina en actiu anomenada “Improscrits”, amb la qual han creat, protagonitzat i participat en diversos espectacles d’improvisació per diferents teatres i sales de referència de Barcelona.

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dv. 30 de desembre
a les 20 h
Espai Jove Kesse
Gratuït amb reserva prèvia
A càrrec de: Con Nada

Activitat inclosa dins el Casal x Nadal 2022 del Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona. Per veure tota la programació d’aquest Nadal: –aquí–

Venda on-line tancada
Skip to content