Tarragona Jove

Cultura Kesse | Què sé jo? | Cicle de converses: Helena Casas Perpinyà

Divendres 10 de febrer de 2023 | 20 h | Espai Jove Kesse
Entrada lliure | Gratuït | Totes les edats

Què sé jo? és una trobada mensual que vol esdevenir una oportunitat per conèixer persones i projectes d’aquí i d’allà, coneguts i no tan coneguts. Un motor de la curiositat.

Conduïdes pel periodista Enric Garcia Jardí, aquestes converses de to gairebé informal us oferiran també la possibilitat d’intervenir i plantejar preguntes als convidats.

Ho podeu seguir en streaming al canal de directes de Tarragona Jove

Primera conversa amb…

Helena Casas Perpinyà  (Tarragona, 1992)

Doctora en Estudis Medievals i membre del Centre de Recerca de Dones DUODA de la Universitat de Barcelona. L’any 2014 crea l’editorial autogestionada de fanzines Femina Verbipotens, amb la qual divulga coneixements sobre la història de les dones i la teoria feminista a través de l’expressió artística.


Enric Garcia Jardí (Tarragona, 1992) és periodista. Col·labora en diferents mitjans de comunicació del Camp de Tarragona, com la revista Fet a Tarragona i Tarragona Ràdio. Ha publicat les biografies Senyor Boada (2022) i Francesc Xammar Vidal: dignitat i compromís a la perifèria de Tarragona (2018) — aquesta darrera, escrita a quatre mans amb Ricard Lahoz—, i el recull d’articles Cròniques del quetzal. Escrits d’un viatge al nord de Guatemala (2021).

Ha estat guardonat amb els premis Recvll (2018), Joan Marc Salvat (2019) i Francesc Candel

Captured on 12 May, 2021 by David Oliete.
INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dv. 10 de febrer
a les 20:00 h
Espai Jove Kesse
Gratuït
A càrrec de: Enric Garcia I hELENA
Skip to content