Tarragona Jove

CULTURA KESSE | Latidos, ballet Amaia Dorronsoro

Dv., 21 de maig de 2021 | 20 h | dansa | totes les edats | Espai Jove Kesse (amb reserva d’entrada prèvia) i en directe a tarragonajove.org/streaming

Un viatge a través de la color i del moviment. Els colors interaccionen, es barregen i suggereixen sentiments, continuïtat, moviment. Els cossos es submergeixen en el quadre, braços i cames tracen pinzellades i creen emocions. Aquesta peça està inspirada i creada per a l’exposició “Un color porta a l’Altre” de la pintora Marta Balañá.

La Companyia Jove de Dansa dirigida per Amaia Dorronsoro treballa els estils de Dansa Clàssica i Dansa Contemporània, deixant la porta oberta a coreografies innovadores i alternatives. És una forma única de treballar, ja que es tracta que els ballarins, estudiants de clàssic i contemporani poden tenir des d’edats molt primerenques un coneixement escènic difícil d’aprendre a l’escola; no és habitual en aquests estils d’ensenyar a estar, improvisar o expressar a l’escenari, i s’intenta dotar-los des de petits d’unes eines que seran molt apreciades en el futur per qualsevol coreògraf. Abans de començar l’actuació es veurà un vídeo per posar en situació al públic, al finalitzar es farà un col·loqui.

Foto: Marta Arjona

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dv., 21 de maig
20 a 21 h
Espai Jove Kesse i en línia
Gratuït amb inscripció prèvia
A càrrec de:
Ballet Amaia Dorronsoro

Venda on-line tancada
Skip to content