Tarragona Jove

Cultura Kesse | Mira’m al Kesse | Festival REC | The lost boys

Divendres 17 de novembre de 2023 | 20 h
Espai Jove Kesse | Entrada lliure amb aforament limitat

El REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona i l’espai Jove Kesse s’alien per portar el MIRA’M a tota la ciutadania durant tres divendres del mes de novembre. Podràs gaudir de la
projecció de tres pel·lícules diferents i punyents que segur que no et deixaran indiferent. En acabat de la projecció, podràs participar en un debat obert.

THE LOST BOYS

En un correccional de menors, Joe, un jove de 17 anys està a punt de sortir, anhelant el món exterior. L’arribada d’en William li fa descobrir nous desitjos que afloraran dins un espai molt limitat marcat per les normes i la llei, i on les prioritats personals entren en joc. Un ‘coming of age’ en un context en el que no solem entrar tractant realitats socials, sexuals i també racials.

Una emocionant història d’amor, reinserció i esperança darrera les reixes i els murs de les cel·les, testimonis muts d’unes passions que faran estralls en les ànsies de llibertat.

La pel·lícula programada per aquesta sessió ha estat escollida pels joves participants del programa Joves Programadors, una iniciativa del Festival REC per acostar als joves el món de la gestió cultural i de l’organització interna dels festivals de cinema.

En acabar les projeccions, es durà a terme un col·loqui amb una persona especialista en el tema tractat a la pel·lícula.

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dv. 17 de novembre
20 h
Espai Jove Kesse
Entrada lliure amb aforament limitat
A càrrec de: Festival REC
Skip to content