Tarragona Jove

Cultura Kesse | Què sé jo? | Cicle de converses amb Eudald Carbonell

Divendres, 26 de maig de 2023 | 20h | Espai Jove Kesse | Totes les edats

Què sé jo? és una trobada que dona l’oportunitat per conèixer persones i projectes d’aquí i d’allà, coneguts i no tan coneguts. Un motor de la curiositat. 

Conduïdes pel periodista Enric Garcia Jardí, aquestes converses de to gairebé informal us oferiran també la possibilitat d’intervenir i plantejar preguntes als convidats. 

En aquesta edició conversarem amb Eudald Carbonell que ens presentarà el seu últim llibre El futur de la humanitat, O canviem o ens extingim. Un al·legat a favor de l’evolució de l’espècie humana per garantir la nostra supervivència. La humanitat està arribant a un punt de no retorn. La nostra forma de viure està portant el món i l’espècie al límit i només tenim dues opcions: o ens repensem i ens humanitzem o ens extingirem. Encara hi som a temps, però la necessitat d’un gran canvi col·lectiu és urgent. No serà possible sobreviure sense modificar de manera profunda la nostra forma de pensar, de relacionar-nos i de viure. 

Aquest llibre ens fa deu propostes per evolucionar i sobreviure com a espècie. Idees que afecten tots els àmbits de la nostra existència, des d’aturar en sec la globalització fins a socialitzar la tecnologia. 

Foto: S. Santamaria

Activitat inclosa en el cicle Climactives

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dv, 26 de maig
20 h
Espai Jove Kesse
Gratuït
Skip to content