Tarragona Jove

El Desconcert d’ICat 2024 – Tarragona
Roba Estesa + Fades + OKDW + Llum + Dj Trapella

Divendres 23 de febrer a les 21h
Sala Zero | Gratuït amb invitació prèvia

El Desconcert d’iCat torna a la carretera per aturar-se en diferents ciutats catalanes abans de la gran festa de la sala Apolo de Barcelona, el 14 de maig. Després de l’èxit de l’any passat, aquesta vegada la festa de l’escena catalana que organitza l’emissora de 3Cat passarà per Manresa, Tarragona, Sant Feliu de Guíxols i la Seu d’Urgell.

A la primera prèvia de Manresa, el 26 gener, El Desconcert aposta per presentar sis noms destinats a menjar-se el 2024, junts per una nit i barrejant-se com si fossin família: la mallorquina Maria Hein compartirà escenari amb el duet del Maresme que triomfa a TikTok, dani6ix i IZZKID, amb el gironí Pol Bordas, el raper lleidatà Yung Rajola i les cantautores Ariox i Ven’nus.

Alguns dels novíssims artistes de la música urbana en català actuaran també a la prèvia de Tarragona, el 23 de febrer. En aquest cas coincidiran quatre artistes compromeses i diverses: de Mallorca, Fades, jugant a casa, Roba Estesa i OKDW, i des del Maresme, Llum DJ Trapella (resident d’iCat, actuarà com a mestra de cerimònies als plats, punxant per a tots els artistes).

Tot el que heu de saber d’El Desconcert 2024

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Divendres, 23 de febrer
a les 21 h
Sala Zero
Gratuït amb invitació prèvia
Amb la Col·laboració del Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona
Skip to content