Tarragona Jove

Documental | Carnaval Sansa Jove 2020

Dv., 19 de febrer de 2021 | a les 19.30h | En línia

Un documental protagonitzat per 3 joves del barri de Sant Salvador de Tarragona, la @carlamaarin_ , l’Eloi @itsaidenle i l’@analuci145 . que vol captar el carnaval de Sant Salvador des de la mirada de joves que participen activament.

El carnaval és un dels moments que més se celebren al barri. Hi ha 3 comparses que desfilen a la rua de la ciutat. Però un matí dels dies de carnaval es realitza una desfilada al propi barri. És un dels esdeveniments que més joves aplega, però no només sortint, també confeccionant els vestits, muntant les carrosses o preparant les coreografies.

S’ha destacat que per al barri el carnaval és un motiu de festa singular, potser el barri on proporcionalment més participa en el carnaval de la ciutat.

El documental ha estat dirigit per Carolina Lucas Lluna @caromoonofc , jove del barri, amb música d’ @adria_ramirez i producció de @naniblasco, l’assessorament d’ @annafonolltassier i el suport en la càmera d’Arnau Peña @elchicogranate. Aquesta acció s’emmarca dins del projecte SansaLab de l’ @associacioariadna i compte amb el suport de: @joventutcat , @dipta_cat  i Càtedra d’Inclusió Social URV.

El Documental es va estreanar el passat 2 de desembre de 2020 al Teatre Tarragona dins el Festival REC 2020 @recfestival i el proper divendres 19 de febrer a les 19.30 es realitzarà l’estrena presencial al barri i en format vitual a travès de Youtube ⬇⬇

També podeu veure les fotografies realitzades per l’equip de FotoSansa al Carnaval 2020 al seu àlbum de flickr: –aquí–

Font notícia: www.associacioariadna.cat

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
19 de febrer de 2021
19:30
En línia
Gratuït
A càrrec d’Associació Ariadna

Skip to content