Tarragona Jove

MTJ | El somni d’una nit d’estiu | Comèdia romàntica
de William Shakespeare

Dilluns 12 de juny de 2023 | a les 21 h | Teatre Tarragona

CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR EN TÈCNIQUES D’ACTUACIÓ TEATRAL DE L’INSTITUT ANTONI DE MARTÍ I FRANQUÈS

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral neix el curs 2021/2022 a l’Institut d’Antoni Martí i Franquès de Tarragona, amb la clara voluntat de ser un referent formatiu de qualitat en les arts escèniques esdevenint l’única formació artística reglada de la província i treballant per apropar i facilitar la formació artística a les nostres terres.

L’obra que avui veureu, és el taller resultant d’aquesta formació, treballat durant el 2n curs. Esperem que el gaudiu tant com nosaltres ho hem fet assajant-lo. Salut i teatre!

SINOPSI

La celebració del casament entre el duc d’Atenes i la reina de les Amazones és imminent. Tota la ciutat està de festa, excepte Hèrmia i Lisandre, dos enamorats que semblen condemnats a separar-se perquè el pare de la noia vol casar la seva filla amb un altre jove. La mateixa nit en què un grup d’artesans es reunirà al bosc per assajar una tragèdia en honor de les esposalles reials, la parella d’enamorats també s’endinsarà en aquests paratges per intentar fugir de les imposicions socials, però els seguirà Demetri, el pretendent oficial de la noia, que al seu torn serà perseguit per Helena, la seva antiga promesa que continua bojament enamorada d’ell.
Mentrestant, el rei i la reina de les fades es barallen per un jove patge que cadascun vol al seu costat. L’enfrontament ferotge entre aquests dos esperits de la naturalesa provocarà el desconcert en el grup d’artesans, alhora que tindrà unes conseqüències incontrolables sobre les relacions dels quatre joves enamorats.

DIRECCIÓ

Toni Guillemat Àlvarez

ELENC

Josep Alonso

Aleix Ardila Martínez

Blai Cano Casas

Julia Casas

Mariel Doña Fernández

Pau Fernández

Marc Fernández Ferrer

Dolors Moro Riosalido

Carla Palos Balart

Andrea Sanabria

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dl. 12 de juny
a les 21 h
Teatre Tarragona
Entrada lliure condicionada a l’aforament
A càrrec de GS Tècniques d’actuació teatral INS Martí i Francès
Skip to content