Tarragona Jove

Elena García (Tarragona)
Meritxell Nedderman (Barcelona)

Dissabte, 3 d’agost | a les 21 h | Espai Jove la Palmera | Accés lliure condicionat a l’aforament de l’espai | Totes les edats

Elena García, semifinalista del concurs sona9 2022 amb el seu grup anterior, Lenand, estrena nou projecte musical. Un projecte amb composicions pròpies, on es posa sempre en el centre la veu, la veritat i els sentiments, i es juga lliurement amb les melodies i els melismes. L’acompanya en aquesta nova etapa el guitarrista Pol Ishanda, que ha estat membre de bandes de l’underground com Foo i Virgili & the Rivals.

Es van estrenar al Magnific Fest de Lleida, guanyant la primera edició del concurs Stellart, una mostra de bandes emergents. Un mes després, van guanyar el premi de millor banda del 24è concurs de música de Badalona. Actualment estan treballant en el seu EP debut, que durà el títol de Wabi-Sabi. El productor és Carlos Dueñas, d’ArcticWave Studio.

Meritxell Nedderman, El ritme i les melodies corren per les venes de Meritxell Neddermann, que es caracteritza per una sensibilitat afilada com poques. En el seu àlbum debut, In the Backyard of the Castle, la versatilitat i la destresa tant en el piano com en la veudestil·len el so fins a trobar-ne un de propi, intimista i eteri, clarament marcat per la barreja de gèneres: música clàssica, jazz, funky i indie– i per l’experimentació amb loops, pedals i vocoder.

Després de més de dos anys de gira arreu del país, l’estat Espanyol i els Estats Units; la seva sonoritat i el seu talent tornen a sorprendre en el seu segon disc, Suelta que ha estat presentat amb èxit al MMVV, La Mercè, Buenos Aires i altres programacions exclusives.

Descobreix totes les activitats del Festival Sota la Palmera 2024 –aquí–

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dissabte, 3 d’agost
21h
Espai Jove la Palmera
Gratuït

Skip to content