Tarragona Jove


Eloi Duran (Tarragona)
Svetlana (Barcelona)

Divendres, 26 de juliol | a les 21 h | Espai Jove la Palmera | Accés lliure condicionat a l’aforament de l’espai | Totes les edats

Eloi Duran és un cantautor tarragoní que ofereix una sonoritat molt personal a mig camí entre la cançó d’autor i l’indie pop electrònic o, tal com ell ho anomena, Indie Pop que cura el cor. Durant aquesta primavera, Eloi Duran presentarà el seu segon EP titulat El que veig quan miro, en què explora un univers naïf on conviuen la nostàlgia, l’amor, el desig i l’esperança. Ara bé, les seves cançons tenen un missatge molt profund camuflat entre les lletres, tractant les percepcions de l’amor amb una mena de cruesa dolça que es va clavant al cor fins a sanar-lo.

Eloi Duran va guanyar el Premi Ç trencada de la Mostra de Música Jove Desconnecta, va ser finalista del Festival Brot 2021, ha participat en les mentories exprés de la FiM 2021 i 2022, i va gaudir del programa de suport grups musicals emergents, Pedrera 3.8, del Centre Cultural Albareda i La Bàscula de Barcelona, en l’edició 2021-2022. Brot, Desconnecta i Centre Cultural Albareda són Antenes de Talent de la FiM.

Svetlana és un duet musical barceloní nascut l’estiu del 2020 després d’anys de compondre cançons durant nits de festa interminables. S’enfoca des del divertimento, perquè així és com ens sabem, però
també des de la reivindicació.

Utilitza la música per canalitzar la crítica a través de l’humor, així com la necessitat de comunió i empoderament.

Svetlana neix d’aquella broma que més val prendre’s seriosament perquè ha vingut per quedar-se.

Svetlana és la vivència de la joventut zentenial: la desolació d’un present precari i un futur incert, i l’experiència queer dins d’un món on impera la norma.

Descobreix totes les activitats del Festival Sota la Palmera 2024 –aquí–

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Divendres, 26 de juliol
21h
Espai Jove la Palmera
Gratuït
Ho coorganitza: Coopula

Skip to content