Tarragona Jove


Endreça. El nou espectale de Roger Conesa (Tarragona)

Dissabte, 20 de juliol | a les 21 h | Espai Jove la Palmera | Accés lliure condicionat a l’aforament de l’espai | Totes les edats

ENDREÇA té com a eix central les vuit peces del disc que acaba d’editar, on la cançó d’autor i la música tradicional catalana són tractades des de l’art sonor com a eix de transmissió. Per tant, ENDREÇA és una proposta multidisciplinar que, a cavall entre la introspecció i l’expansió, aborda qüestions aparentment personals però que són, de fet, universals. Una suma de petits universos estètics que conviuen i desemboquen en un atraient espectacle on, interpretades per un duet de músics multiinstrumentistes, es recorren totes les cançons del disc.

ENDREÇA és un espectacle on la profunditat conceptual i emocional que expressen les cançons és rebut per l’espectador de forma molt propera. L’experiència del directe, -colpidora, poètica i atractiva-, ens porta a recórrer de principi a fi totes les peces del disc, que es barregen equilibradament amb un univers visual molt suggerent.

ROGER CONESA creador de la proposta, multiinstrumentació, dramatúrgia i direcció de visuals.

MAGÍ CAPDEVILA productor musical del disc, programació i multiinstrumentació.

ALBERT CARRERA disseny de llums.

Descobreix totes les activitats del Festival Sota la Palmera 2024 –aquí–

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dissabte, 20 de juliol
21h
Espai Jove la Palmera
Gratuït

Skip to content