Tarragona Jove

FSLP2021 | BETH i EVA KAUÉ

Ds. 31 de juliol de 2021 | 21 h | Espai Jove La Palmera | Gratuït amb reserva d’entrada prèvia a partir del dijous, 10 de juny a les 10h, en aquesta pàgina

BETH Pop, folk / Súria

Han passat gairebé 7 anys des de la publicació del darrer disc de la Beth “família”. En aquests anys la cantant i actriu ha compaginat els concerts en directe , el teatre amb diverses obres , la consolidació d’una marca de roba per a nens LittleLia, la publicació del llibre “NYAM”, i també el naixement i criança del seu segon fill. Així doncs, la “parada” ha estat només discogràfica, però durant aquest temps ha anat preparant el que serà el seu 5è àlbum d’estudi amb cançons gestades a foc lent i des de fa molt temps. Sempre compaginant les tres llengües amb que s’expressa: el català, el castellà i l’anglès.

“Que tremolin els arbres” és l’avançament del que serà el nou disc de la Beth. Un cant al optimisme descaradament. L’ artista ens parla de futur, de positivisme i d’esperança en una cançó purament pop però amb una sonoritat més electrònica mai explorada abans per ella. Vol ser un bri de llum i energia positiva en aquest moment actual tan complicat. Una mirada inclusiva i fresca per entre tots junts sumar i seguir endavant. Un avançament on hi trobem per una banda la veu dolça i trencada de sempre de la Beth, però per l altra uns arranjaments amb una sonoritat mai abans tractada per ella.

EVA KAUÉ Jazz, Soul i Flamenc – Sant Cugat del Vallès

Eva Kaué és una cantant i compositora amb influències de jazz, soul i flamenc. Ha estudiat al Taller de Músics i s’ha embarcat en diferents projectes musicals, entre els quals destaca Kaué i Ricka. El seu primer treball discogràfic ha vist la llum el 2018. També ha posat la veu al disc i espectacle “ShenNü i altres tresors amagats” de Toni Xuclà. En concert, ofereix una barreja de temes propis i versions en un format íntim de veu i guitarra on es pot apreciar la sensibilitat i frescor de la serva.

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Ds. 31 de juliol
21:00 a 23:00 h
Espai Jove La Palmera
Gratuït amb reserva prèvia
A càrrec de:
BETH Pop, folk / Súria
EVA KAUÉ Jazz, Soul i Flamenc – Sant Cugat del Vallès
Venda on-line tancada
Skip to content