Tarragona Jove

FSLP2021 | LIL RUSSIA / ELANE [CANVI D’ARTISTA]: LA BITTAH

Dj. 8 de juliol de 2021 | 21 h | Espai Jove La Palmera | Gratuït amb reserva d’entrada prèvia a partir del dijous, 10 de juny a les 10h, en aquesta pàgina.

ELANE serà baixa al Festival Sota la Palmera de Joventut, ja que ha donat positiu en COVID-19 en les darreres hores i no podrà actuar el dia previst. Per aquest motiu, s’ofereix la substitució de darrera hora amb LA BITTAH.

En streaming: -aquí-

LIL RUSSIA Rap, Montcada

La rapera Lil Russia i el seu productor Jahzzmvn ens presenta el seu nou EP “zalamera” (Guspira Records 2020). La fusió de líriques combatives i feministes de la montcadenca, Lil Russia, amb les instrumentals explosives del granadí i resident al barri de Sants, Jahzzmvn, apropant el so dels carrers als escenaris.

Després de diversos singles a Youtube durant el confinament, ja tenim disponible aquest EP. Set cançons amb lletres esmolades sense embuts que van de l’Rap més cru al Reggaeton o al Rap dels noranta.

Lil Russia és una rapera de l’escena Underground de Barcelona que a poc a poc es va fent un nom en l’escena catalana. Ha participat en el recopilatori Rap de la Terra i el seu anterior EP “Desglaç” va tenir un bon impacte en l’escena amb repercussió en el Mondosonoro, Enderrock, en Icat FM o Ràdio 4 entre d’altres. Ara comença una nova etapa de la mà de Guspira Records. Lil Russia & Jahzmvn han vingut a quedar-se.

Més info www. guspira.net/lil-russia-jahzzmvn/

LA BITTAH Rap, Barcelona

MC que comença la seva activitat musical al 2009 en solitari. Barri del Coll-Vallcarca, forma part d’Ascensa Furore i Tribade (rap polític, noves tendències). Estudiant de psicologia a la UB i treballadora precària, implicada en la lluita barrial, estudiantil i feminista. Futura especialista en intervenció psicosocial. 

Més info http://www.tribaderap.com/index.php/ca/bio

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dj. 8 de juliol
21:00 a 23:00 h
Espai Jove La Palmera
Gratuït amb reserva prèvia
A càrrec de:
LIL RUSSIA / Rap, Montcada
LA BITTAH / Rap, Barcelona
Venda on-line tancada
Ves al contingut