Tarragona Jove

FSLP2021 | NIT D’HUMOR AMB OSCÁRBOLES & CHARLIE PEE & EVA BARCELÓ

Dj. 15 de juliol de 2021 | 21 h | Espai Jove La Palmera | Gratuït |
Entrades exhaurides, ho podeu seguir en directe en línia a: tarragonajove.org/streaming

La Nit d’Humor del Festival Sota la Palmera, que organitza la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, presenta un canvi d’última hora, ja que la periodista, humorista, reportera, guionista i feminista Ana Polo serà substituïda pel cantautor i humorista Oscárboles.

La Nit d’Humor s’estructura al voltant de l’humor de càrrega feminista. Oscárboles serà l’encarregat de conduir l’espectacle i oferir els seus temes més atrevits i divertits.

OSCÁRBOLES

Amb les seves cançons i contes, Oscárboles ha conquistat el cor dels amants exquisits de la cançó narrativa. Originalitat, art, emocions, catarsi… vint anys en els escenaris d’Espanya i Llatinoamèrica cantant els seus genials contes i fent gaudi.

CHARLIE PEE

Charlie Pee, es defineix com una còmica d’stand-up que també fa de guionista i locutora de ràdio. Actualment és una de les tres presentadores del programa d’humor de Catalunya Ràdio l’Apocalipsi, una de les impulsores del micro obert l’Altre Mic, on els humoristes poden provar els seus monòlegs per preparar futurs espectacles, i una de les responsables de Comedy Gold, un espai d’stand-up de Barcelona. També ha estat guionista de la sèrie Drama.

EVA BARCELÓ

L’Eva Barceló és actriu, comedianta i dinamitzadora d’activitats teatralitzades sobre tractament de gènere. Prioratina de naixement. Forma part de l’entitat Teatre de maleta, una associació de dones creadores des d’on es dedica a visibilitzar la labor de les dones dins del món de les Arts Escèniques. En gira permanent amb el seu espectacle «Ai CONY! Un monòleg d’amor, humor i ovaris» amb el què porta prop de 100 representacions distribuïdes pel territori català.

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dj. 15 de juliol
21:00 a 23:00 h
Espai Jove La Palmera
Gratuït amb reserva prèvia
A càrrec de:
OSCÁRBOLES
CHARLEE PEE
EVA BARCELÓ

Venda on-line tancada
Skip to content