Tarragona Jove

FSLP2021 | NÚRIA GRAHAM

Dv. 2 de juliol de 2021 | 21 h | Espai Jove La Palmera | Gratuït amb reserva d’entrada prèvia a partir del dijous, 10 de juny a les 10h, en aquesta pàgina.

En streaming: -aquí-

NÚRIA GRAHAM Pop – Rock de culte, Vic

Es tracta d’una de les promeses del panorama musical actual. De pare irlandès i mare catalana, Núria Graham, cantautora i multiinstrumentista de Vic, no va trigar a seduir a l’escena musical nacional amb la seva veu i els seus particular i personal so.

Podria considerar-se com pop rock de culte, ja que conté elements harmònics i rítmics complexos que mostren una qualitat i maduresa compositiva sorprenent. Al seu torn, les cançons de Graham desborden naturalitat, i és aquesta l’essència del seu atractiu. El protagonisme d’una veu esquinçada i directa al costat de la seva riquesa estilística fa que les etiquetes siguin innecessàries.

Té una clara projecció internacional, havent estat telonera de la gran artista St. Vincent, i tocant en els festivals més punters d’Espanya.

El seu segon treball, titulat ” Bird Eyes ”, mostra un viatge sònic elegant i suggerent amb lletres personals que podríem catalogar com a veritables poemes.

Més info www.nuriagraham.com

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dv. 2 de juliol
21:00 a 22:00 h
Espai Jove La Palmera
Gratuït amb reserva prèvia
A càrrec de:
Núria Graham Pop Rock / Vic
Venda on-line tancada
Ves al contingut