Tarragona Jove

FSLP2021 | ONNIRIA & TMN

Ds. 17 de juliol de 2021 | 21 h | Espai Jove La Palmera | Gratuït amb reserva d’entrada prèvia a partir del dijous, 10 de juny a les 10h, en aquesta pàgina.

ONNIRIA Indie / Tarragona

Onniria és una banda d’indie formada per Paula (veu i guitarra), Noe (baix i cors) i Laia (bateria i cors). Destaca per un so molt personal que combina un baix potent amb uns puntejos de guitarra molt càlids, acompanyada d’una bateria i uns cors molt presents que connecten, creant una atmosfera especial, amb l’ambivalència dels instruments.

TMN Synth Pop / Tarragona

TMN amb Sara Alija veu i lletres, Juan Antonio Moreno sintetitzadors i programació. La TMN és una fàbrica de fer cançons que no descansa mai, treballa tarda, matí i nit. Només així s’explica que quinze mesos després de treure el seu primer disc Matinada (Hidden Track DIY, 2018) tornin amb deu noves píndoles de synthpop. Ara sota la producció d’Eric Fuentes els sintetitzadors guanyen en riquesa de detalls però és la veu que abans s’amagava a la coartada dreampop de la proposta dels tarragonins la que fa un pas endavant i guia tot el disc. A La Crida (Gravity Records, 2019) les cançons sembla que trobin aquella llum que TMN buscaven a Matinada, com si els Yazoo s’haguessin adonat que de fet el futur no està tan malament.

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Ds. 17 de juliol
21:00 a 23:00 h
Espai Jove La Palmera
Gratuït amb reserva prèvia
A càrrec de:
ONNIRIA Indie / Tarragona
TMN Sinth Pop / Tarragona
Venda on-line tancada
Ves al contingut