Tarragona Jove

FSLP2021 | MALUKS i RED CALIFORNIA

Dv. 23 de juliol de 2021 | 21 h | Espai Jove La Palmera | Gratuït amb reserva d’entrada prèvia a partir del dijous, 10 de juny a les 10h, en aquesta pàgina.

RED CALIFORNIA Pop – rock / Tarragona

Red Califòrnia és un cas totalment particular en el panorama musical. Li encanta la salsa, la personalitza amb un toc de música urbana actual i la canta en català. Et sembla prou sorprenent? Doncs espera a escoltar el seu nou senzill ‘Boca Sexy’. Originaris de Tarragona, li van posar el nom de la seva pròpia ciutat al primer senzill, com a homenatge a la seva ciutat estimada. Hi va haver d’esperar una mica perquè es fes possible, ja que no es va poder llançar abans que acabés el confinament. Però quan va arribar ho va fer amb magnificència. Més de 30.000 reproduccions per a un vídeo que mostra als vilatans ballant pels carrers de la ciutat.

MALUKS Dancehall, reggae, cúmbia i dub / València

Maluks dona els seus primers passos a principis de 2019. El grup valencià format per quatre dones promet omplir l’escena musical valenciana de dancehall, reggae, cúmbia i dub. Després d’uns mesos d’expectatives a les xarxes socials, arriba l’estrena amb “Fins l’alba”.

Aquest primer senzill amb videoclip, que tracta l’assetjament a les dones als espais d’oci va tindre una espectacular acollida a Youtube i a la premsa. Poc després, ens tornaren a sorprendre amb el seu segon single “Comboi”. Una cançó molt estiuenca, on els ritmes llatins es barregen a la perfecció amb el drum’n’bass. Una cançó electrònica amb influències latin, on la celebració i la festa es converteixen en la millor senya d’identitat. I completa la tríada “Contra l’oblit” una electrocúmbia homenatge a aquelles lluitadores antifeixistes d’ahir i de hui que han dedicat la vida a defensar la llibertat. Per a aquest himne han comptat amb la col·laboració de Carles Belda a l’acordió i les il·lustracions d’Elies Taño composen un colorit videoclip que acompanya de manera optimista el missatge de lluita.

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dv. 23 de juliol
21:00 a 23:00 h
Espai Jove La Palmera
Gratuït amb reserva prèvia
A càrrec de:
RED CALIFORNIA Pop – rock / Tarragona
MALUKS Dancehall, reggae, cúmbia i dub/ València

Venda on-line tancada
Skip to content