Tarragona Jove

FSLP2021 | DESIREE DIOUF & THE BLACK BARBIES

Dv. 30 de juliol de 2021 | 21 h | Espai Jove La Palmera | Gratuït amb reserva d’entrada prèvia a partir del dijous, 10 de juny a les 10h, en aquesta pàgina.

THE BLACK BARBIES Soul, blues, funk / BCN

The Black Barbies és una de les propostes més originals i innovadores del panorama musical actual. Aquesta banda de Barcelona reuneix músics de diverses procedències, tant estilístiques com geogràfiques (Espanya, Itàlia, Àfrica), motiu pel qual, des de la primera nota, creen una sensacional mescla explosiva de sons i sabors d’allò més extraordinària.  Amb la poderosa veu de Desireé Diouf al capdavant i la direcció musical del guitarrista Oriol Riart, també compten amb la secció de vents i cors més divertida i sexy de tota Barcelona.

Sempre amb un so fresc, enganxós i sensual, combinen temes propis i versions de hits de tots els temps. A ritme de jazz, swing, soul i funk, la seva música és un viatge pels diferents estils de la música negra i del pop que convida a moure el cos, a cantar i a gaudir d’un espectacle únic.

Amb una estètica vintage molt cuidada i una posada en escena impecable, submergeixen el públic en una atmosfera de sorpresa, alegria i complicitat. Un concert de The Black Barbies és molt més que un concert: és un xou dinàmic i amb molt ritme, és una festa de principi a fi!

+ info www.tallerdemusics.com/ca/artistes/the-black-barbies

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dv. 30 de juliol
21:00 a 22:00 h
Espai Jove La Palmera
Gratuït amb reserva prèvia
A càrrec de:
THE BLACK BARBIES Soul, blues, funk / BCN
Venda on-line tancada
Skip to content