Tarragona Jove

Formació #amb què juguem | Primavera 24

Dilluns 22 d’abril | de 18.30 a 20.30 h | Oficina Jove del Tarragonès
Gratuït amb inscripció prèvia | per a professionals

A càrrec d’ H2o, el Departament de salut pública de l’Ajuntament de Tarragona i amb la col·laboració de l’Oficina Jove del Tarragonès

Formació adreçada a figures referents del món de l’esport, del lleure i de l’educació (professorat, professionals dels àmbits de la integració social, el treball social o l’educació social).

La pràctica de l’esport o el lleure esdevé una eina molt potent per afavorir estils de vida més saludables. Alhora, pot servir per prevenir diverses conductes de risc, entre les quals es troben els consums problemàtics de drogues.

Per altra banda, les activitats esportives o de lleure permeten establir un vincle de confiança i proximitat amb els infants i la població jove que fa pràctica esportiva. D’aquesta manera, la figura tècnica esportiva es converteix en una figura de referència, en un agent clau en els àmbits educatiu i preventiu, que pot servir d’exemple i que pot influir positivament en el benestar.

Amb la col·laboració de l’Oficina Jove del Tarragonès

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dilluns 22 d’abril
de 18.30 a 20.30 h
Oficina Jove del Tarragonès
Gratuït amb inscripció prèvia
A càrrec d’ H2o, el Departament de salut pública de l’Ajuntament de Tarragona i amb la col·laboració de l’Oficina Jove del Tarragonès
Venda on-line tancada
Ves al contingut