Tarragona Jove

FSLP22 | Alba Morena i Habla de mí en presente

Dissabte 2 de juliol | a les 21 h | Espai Jove La Palmera
Activitat gratuïta

ALBA MORENA-Fusió (Tarragona)

“LES DUES EDATS” és el primer disc d’Alba Morena en el qual debuta com a cantant, compositora i productora.

En ell es relata el camí de la seva infància amb versions que escoltava quan era petita i el trànsit a una maduresa complicada amb peces originals.

S’aborden temes com el suïcidi, el duel, l’amor tòxic i la consciència-herència familiar entre altres. Tot des de l’electrònica i la música urbana amb tocs de música clàssica i inspiració en el flamenc i gèneres alternatius.

El xou de “LES DUES EDATS” consisteix en un viatge conceptual i artístic on s’harmonitzen diferents disciplines com el teatre i la dansa que, acompanyant a la música, es pretén emocionar i entretenir al públic.

Més info – aquí –

HABLA DE MI EN PRESENTE- Techno-rumba (Barcelona)

Habla de mí en presente, és una banda de techno-rumba que es va formar inicialment en 2012 a Berlín. En 2017 van llançar el seu primer disc titulat “Rumba del Nord”, en el qual es troben temes com “No” o “Bonica”. No obstant això, en els últims anys la banda s’ha decantat més pels senzills, d’entre els quals destaquen “Estrella”, “Urele” o el remake de “Fer-me mal (Don’t Hurt Em)” al costat de EJ Marais.

El grup està compost per Pau Balaguer (ventilador, guitarra), Max Grosse (cantant), Jonathan Hamann (calaix), Rémi Fa (violí i veus) i actualment també per Blai Juanet i Luís Batalla (veus i percussió).

Més info – aquí –

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Ds. 2 de juliol
a les 21 h
Espai Jove La Palmera
Gratuït
A càrrec de: ALBA MORENA i
HABLA DE MI EN PRESENTE

Skip to content