Tarragona Jove

FSP22 | La Queency i Maio

Dijous 28 de juliol | a les 21 h | Espai Jove La Palmera
Activitat gratuïta

LA QUEENCY- Drill , trap , reggaeton i contemporani  (Barcelona)

La Queency, Es va donar a conèixer la tardor de 2019 amb la cançó «Urkinaona», inspirada en les protestes contra la sentència del judici al procés independentista català,i més endavant amb «Free Pablito», en col·laboració amb la cantant Cooba, arran de l’empresonament del raper Pablo Hasél.

Després de diversos senzills, el 25 de juny de 2021 va publicar de forma independent la mixtape de debut Pussy roig. Les lletres versen sobre les coses que viu, sovint influïdes per problemàtiques socials: «he cantat per a la llibertat de Pablo Hasél, en contra de l’empresonament dels presos polítics o a favor del dret a l’habitatge, però perquè anar a manifestacions o aturar desnonaments són coses que faig en el meu dia a dia». També sovinteja les referències a temes sexuals, amb un caràcter despreocupat i sempre des del punt de vista d’una dona empoderada com a «Posa’t rumantik» o «Costa Brava». Més info:

Més info – aquí –

MAIO- Trap, reggaeton (Barcelona)

Maio debuta amb un primer àlbum tan divers com musicalment acolorit (de la cançó d’autor al pop electrònic passant pel reggaeton o el tropicalisme) i embastat de punta a punta amb lletres precioses, sentides i amb consciència LGTBI.

Més info – aquí –

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dj. 28 de juliol
a les 21 h
Espai Jove La Palmera
Gratuït
A càrrec de: La Queency i Maio

Ves al contingut