Tarragona Jove

FSLP22 | La Tortuga que nunca tuve i Segonamà

Divendres 1 de juliol | a les 21 h | Espai Jove sota la Palmera
Activitat gratuïta

LA TORTUGA QUE NUNCA TUVE- Rock/pop/mestissatge (Tarragona/Barcelona)

La Tortuga Que Nunca Tuve, grup musical del Camp de Tarragona amb tres components cambrilencs que agrupa cançons amb una base de mestissatge entre el rap, el folk i la música electrònica i amb unes lletres reivindicatives sobre l’actualitat. El grup va néixer a finals de 2015 i des de llavors han anat evolucionant fins la formació que és actualment: Javier Galán (raper), Cristian Borys (raper i beatmaker), Belén Serrano (cantant), Sònia Gil, (flauta travessera), Arnau Garcés, (trombó) i Oriol Bargalló (guitarra i cantant). LTQNT barreja diferents estils com el rap, la música electrònica i la rumba.

Més info – aquí –

SEGONAMÀ- Mestissatge (Riudoms-Tarragona)

Segonamà, Aquest any Serà el final d’un viatge que va començar l’estiu del 2011 a Riudoms, i en el qual el grup ha publicat una maqueta, un EP i tres discos d’estudi: Endinsa’t (Autoeditat 2016), Respira (Autoeditat 2018) i ERIAL (Música Global 2020). Aquest últim els va suposar un punt d’inflexió i una significativa evolució musical. Segonamà, que sempre havia fet música festiva sota el paraigua de l’anomenat mestissatge, va decidir explorar altres terrenys com ara el R&B.

El grup estrena també el darrer single de comiat No m’amago, una cançó que reivindica els aprenentatges d’aquests anys i reflexiona al voltant dels prejudicis i l’opinió pública. En aquesta ocasió, el grup ha volgut retornar als aires festius sense perdre la consolidació assolida en el seu darrer disc. El resultat ha estat una cançó que s’apropa a la música disco, barrejant pinzellades de rhythm-and-blues, soul i funk.Després de més de 10 anys de concerts, aquest any han decidit parar després d’aquesta gira de 2022.

Més info – aquí –

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dv. 1 de juliol
a les 21 h
Espai Jove La Palmera
Gratuït
A càrrec de: LA TORTUGA QUE NUNCA TUVE i SEGONAMÀ

Skip to content