Tarragona Jove

FSP22 | Lyricson

Divendres 22 de juliol | a les 21 h | Espai Jove La Palmera
Activitat gratuïta

Lyricson és un cantant i compositor internacional, conegut mundialment per les seves col·laboracions amb artistes importantíssims, i per l’emoció en les seves cançons.

Va iniciar-se en la música des de ben petit, a Guinea, el seu país de procedència. Allí va començar les seves classes de música, però va emigrar cap als Estats Units, on va continuar amb els seus estudis.

Durant una petita gira amb un grup, el famós cantant Manu Chao va oferir-li treballar amb ell. En aquell precís moment, la seva carrera es va disparar!

Ha pogut fer gira en solitari per França, Amèrica del Sud, Àfrica Occidental i arreu d’Europa! Ha col·laborat amb artistes com: Shalli, Kool Shen, Afu-Ra o Steven Stanley.

En total ha arribat a produir més de set àlbums, i això és perquè a la gent li encanten les seves cançons reggae. Lyricson és un home que ha arribat a la fama amb humiliat, esforç i defensant tant els seus valors i creences, com també les seves arrels.

Komando Sound, Sound System de Tarragona nascut al 2013 i format per Josele Man i Ferry Selectah, seran els encarregats de l’ambientació musical i acompanyaran i faran sonar la selecció de pistes triades per acompanyar la gran veu de Lyricson.

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dv. 22 de juliol
a les 21 h
Espai Jove La Palmera
Gratuït
A càrrec de: Lyricson i Komando Sound

Skip to content