Tarragona Jove

FSP22 | Manzau Reggae (Olot-Girona) i Secondtrast Reggae (Tarragona)

Dissabte 16 de juliol | a les 21 h | Espai Jove La Palmera
Activitat gratuïta

MANZAU- Reggae (Olot-Girona)

Manzau, formada per la cantant Anna Serra Colomer, Anna Sara Oliver (bateria), Júlia Corominas (baixista) i Addaia De Febrer (guitarrista). Amb moltes ganes de menjar-se l’escenari tocaran cançons de la EP (extended play) Orange Vol. 2  i també cançons inèdites del pròxim treball discogràfic Yellow Vol.3.

Els dos treballs són històries que critiquen dues idees principals que té la societat envers l’amor: que tots tenim una mitja taronja que ens espera i hem de trobar i que acabar solter és un fracàs. Conclouen que tot sols ja estem complerts i que val més estar sol que no immers en un amor poc personal, ple de protocols idealitzats per l’amor romàntic.

Més info – aquí –

SECONDTRAST- Reggae (Tarragona)

Secondtrast que vol seguir donant vida als sons reggae i ska. Un projecte que va començar en format acústic, dos veus femenines i una guitarra.

D’aquí en van sorgir molts dels temes que actualment s’estan omplint de bones vibracions i on s’està construint un grup d’amics que els agrada gaudir de la música reggae.

Seguim trastejant en el contrast de les veus…

Des del 2010, el grup es prepara per donar vida a un espectacle d’una hora on els objectius són transmetre bones vibracions, bona música, i donar a conèixer els nostres sons jamaicans.

Els temes  són en anglès, català i castellà.

Més info aquí –

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Ds. 16 de juliol
a les 21 h
Espai Jove La Palmera
Gratuït
A càrrec de: MANZAU i SECONDTRAST

Skip to content