Tarragona Jove

FSP22 | Maria Fort i Maria Jacobs

Dissabte 23 de juliol | a les 21 h | Espai Jove La Palmera
Activitat gratuïta

MARIA FORT- Folk, jazz, pop (Tarragona)

Maria Fort, Cantant i violinista tarragonina, després de guanyar el concurs “Covers Flaixbac” va començar a escriure i experimentar amb les seves pròpies lletres i melodies.

Les cançons amb les quals Maria Fort s’ha presentat com a cantautora són “Trenquem Murs” i “De Mercuri a Neptú”, i actualment segueix avançant amb la creació i el creixement del seu projecte. La seva proposta musical s’enfoca al gènere pop, però engloba influències de molts artistes referents per a la cantant.

És per això que no s’estanca en una sola llengua a l’hora d’expressar-se, sinó que inclou el català, castellà i anglès a les seves lletres.

Més info: – aquí –


MARIA JACOBS- Pop country (Valls- Tarragona)

Maria Jacobs, arriba amb el nou disc “Et porto escrit”!!! Un disc d’onze temes on podem trobar des del gènere funk, passant per balades fins a rock o electrònic. Per a aquest disc l’autora, no ha volgut encasillar-se en cap estil en concret, ja que ha seguit el que cada cançó demanava. Es parla de diverses temàtiques, des de l’enamorament, al desamor però també passa per temàtiques de caràcter més social com és el rol de la dona (en la cançó “Caminar ràpid”) i el self-love, passant per la salut mental (en la cançó “Algú per estimar”).


Els dos singles ja publicats, sempre tornes i algú per estimar, van acompanyats d’un videoclip disponible també al youtube. Podem trobar dues col·laboracions amb dos cantants, Kelly Isaiah (Koers) i Dave Zulueta en dos temes, on les seves veus i la sincronia fan que les cançons arribin encara més al cor.


Aquest disc, diu l’autora, que va molt més enllà de la música. Per a ella, composar-lo ha significat un abans i un després a la seva vida, ja que gràcies a aquest disc s’ha descobert a ella mateixa en molts aspectes i també ha desenvolupat una arma que li dóna veu per a lluitar les desigualtats i poc a poc provocar un canvi a través de la música.

Més Info: – aquí –

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Ds. 23 de juliol
a les 21h
Espai Jove La Palmera
Gratuït
A càrrec de: Maria Fort i Maria Jacobs

Ves al contingut