Tarragona Jove

“JOVES I SALUT MENTAL”. Una mirada a través del curtmetratge

Dijous 14 d’octubre de 2021 | 18:30 h | Espai Jove Kesse | +14 anys
Entrada lliure amb aforament limitat | Gratuït amb inscripció prèvia

Activitat complementària al Festival Psicurt i dins del marc de la Setmana de la Salut Mental de l’Ajuntament de Tarragona.

El 10 d’octubre se celebra a escala mundial el Dia de la Salut Mental i des del Servei de Salut de l’Oficina Jove del Tarragonès, celebrem aquesta data de conscienciació, fent incidència especialment en com afecta les persones joves.

Del 7 al 10 d’octubre se celebrarà el Festival de Curtmetratges Psicurt, organitzat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), l’Ajuntament de Tarragona i l’Ajuntament de Reus. Un festival que té com a objectiu apropar a la ciutadania els diferents àmbits de la salut mental (prevenció, promoció i intervenció) a través del cinema.

Aquest any ens sumem al festival oferint una activitat complementària: veurem 4 curtmetratges d’edicions anteriors del Psicurt, on es fa especial incidència en la salut mental i les persones joves. En acabar el passi dels curtmetratges, hi haurà una taula rodona-col·loqui amb professionals del món de la salut mental, persones joves i persones vinculades als curtmetratges projectats.

Activitat emmarcada dins del programa d’actes de la Setmana de la Salut Mental de l’Ajuntament de Tarragona.

*Ho Organitza: Servei de Salut de l’Oficina Jove del Tarragonès i Festival Psicurt

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dj. 14 d’octubre
18:30 h
Espai Jove Kesse
Gratuït amb inscripció prèvia
A càrrec de:
Oficina Jove del Tarragonès
Festival Psicurt

Venda on-line tancada
Skip to content