Tarragona Jove

“Joves i salut mental” | una mirada a través del curtmetratge

Dimarts 4 d’octubre | 19.30 h | Espai Jove Kesse
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia | +14 anys

Per segon any consecutiu, realitzem activitat complementària al Festival Psicurt (del 6 al 9 d’octubre -psicurt.com-) i dins del marc de la Setmana de la Salut Mental de l’Ajuntament de Tarragona.
El 10 d’octubre se celebra a escala mundial el Dia de la Salut Mental i des del Servei de Salut de l’Oficina Jove del Tarragonès, celebrem aquesta data de conscienciació, fent incidència especialment en com afecta les persones joves. Del 6 al 9 d’octubre se celebrarà el Festival de Curtmetratges Psicurt, organitzat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), l’Ajuntament de Tarragona i l’Ajuntament de Reus. Un festival que té com a objectiu apropar a la ciutadania els diferents àmbits de la salut mental (prevenció, promoció i intervenció) a través del cinema.
Veurem 4 curtmetratges que pertanyen al Psicurt, on es fa especial incidència en la salut mental i les persones joves. En acabar el passi dels curtmetratges, hi haurà una taula rodona-col·loqui amb professionals del món de la salut mental, persones joves i persones vinculades als curtmetratges projectats.

Projeccions:
– Quieto Billy, de Iván Fernández de Córdoba (2022)
– Porappé, de Jesús Martínez (2021)
– Desviación típica, de Paco Ruiz (2021)
– Inútil, de Raquel Guerrero (2022)
– Club silencio, de Irene Albanell Mellado (2021)

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dt 4 d’octubre
19.30 h
Espai Jove Kesse
Gratuït amb inscripció prèvia
Organitza: : Servei de Salut de l’Oficina Jove del Tarragonès i Festival Psicurt

Venda on-line tancada
Skip to content