Tarragona Jove

Karaoke LGBTI+ | Estiu24

Dimarts 25 de juny | de 20 a 22 h | Espai Jove la Palmera
Gratuït amb inscripció prèvia | de 12 a 35 anys

A càrrec de Tiresias Associació

Per celebrar l’arribada de l’estiu, i dins del marc de les activitats al voltant del Pride Tarragona, vine al karaoke LGBTI+. Coneix gent nova, gaudeix de bona música i sobretot passa-t’ho d’allò més bé. Tant si ets un o una cantant experta com si només vols passar una bona estona, aquesta és la teva oportunitat per brillar a l’escenari. Celebra l’orgull LGTBI+ amb les teves cançons preferides. Comptarem amb la participació i actuació d’Hugo Marlo, conegut per la seva participació a programes com Got Talent, La Voz i Eufòria.

Aquesta activitat està oberta a tothom, independentment de la seva orientació sexual o identitat de gènere. 

Tiresias Associació és una entitat destinada a les persones *LGBTI+, però especialitzada en les persones trans*, ja que dels cinc membres que la componen, quatre d’ells son trans. Són el Luck, l’Hugo, la Marta, el Gael i l’Èlia. El que mou aquesta associació és l’amor que té cap al col·lectiu, les ganes d’ajudar, d’informar, de fer felices les altres persones i de fer comprendre a tothom que les persones trans* existeixen i són vàlides.

Ho coorganitza: SAI (Servei d’Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gènere). Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dijous 25 de juny
de 20:00 a 22 h
Espai Jove la Palmera
Gratuït amb inscripció prèvia
A càrrec de Tiresias Associació
Skip to content