Tarragona Jove

La carta – Mostra de Teatre Jove

Drama, creació pròpia

Dilluns 3 de juny a les 21 h | Tots els públics
Teatre Tarragona | Entrada lliure condicionada a l’aforament

TORNAVÍS TEATRE
Tornavís Teatre és un grup actiu dins la cultura teatral de Tarragona prenent part en molts dels moviments culturals i populars que se celebren. Des del primer any moltes entitats van demanar al grup col·laboracions o ambientar teatralment diades o actes importants de la ciutat. Moltes d’aquestes actuacions han tingut un caràcter crític que ha anat perfilant el tarannà del grup fins el punt que l’esperit crític i les temàtiques de caràcter social s’han tornat un dels emblemes de la companyia. Amb les seves obres han reflexionat sobre temes com la memòria històrica, la dreta espanyola, la llibertat d’expressió, el paper dels mitjans de comunicació en conflictes bèl·lics, el gènere, etc.
En aquests moments, el grup està compost per una vintena d’integrants. Tots ells, abans que res, són amics i companys de fa molts anys. Segurament, aquesta és la clau que permet a Tornavís Teatre tenir més de 10 anys d’història i continuar reinventant-se any rere any!

SINOPSI
En un poble costaner de Noruega li arriba una carta a la Doctora del balneari. Aquesta carta conté l’estudi que certifica que l’aigua del balneari està contaminada. Aquest fet ens portarà a un viatge de consideracions polítiques, drama familiar i traïcions que mostrarà la cara més fosca dels ciutadans del poble.

DIRECCIÓ
Miquel Salom RullELENC
Berta Fornós Acebes
Alba Mendez Pla
Júlia Pascual Aznar
Anna Ruiz Sola
Albert Serres García

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dilluns 3 de juny
21 h
Teatre Tarragona
Entrada lliure condicionada a l’aforament
A càrrec de: Tornavís teatre
Skip to content