Tarragona Jove

LA MODEL / KM.O | Festival Sota la Palmera

Divendres 28 de juliol de 2023 | a les 21 h | Espai Jove La Palmera | Accés lliure

La Model és un grup català d’indie pop format per Jordi Tortosa, Max Garriga, Magí Castro i Roger Garcia. El grup es va formar durant el confinament a Barcelona, quan Jordi Tortosa i la seva parella Marine van crear una maqueta acústica anomenada “Les primeres històries”. Després de la ruptura de la parella, Tortosa i Garriga van continuar amb el grup i van fer el seu primer LP d’estudi “De l’1 al 10. 12”, que retrata les diferents fases de la relació del cantant. El grup oscil·la entre l’indie-pop i el rock tradicional, amb influències de la música dels anys 90 i de grups de l’onada catalana. Actualment, preparen el seu segon disc, amb influències del seu passat punk.

Més info: @grup_lamodel


KM 0 és un grup integrat per set músics de procedències diverses d’arreu de Catalunya que es van anar sumant al projecte a poc a poc amb la idea de musicar un poema que va caure a les seves mans: “A tu”. El projecte es va anar cuinant a foc lent treballant i cuidant cada tema al detall. Aquesta cura a l’hora de gravar cadascuna de les seves cançons ha estat apreciada pel públic que s’ha fet ràpidament seus uns temes que han tingut una gran acollida a les xarxes.
El 2022 va ser l’any on va sortir a la llum el seu directe fresc, proper i festiu, cuidat fins a l’últim detall, que combinava la seva música festiva, alegre i optimista de collita pròpia amb versions conegudes per tothom.
Per aquest 2023 ens prometen nous temes amb els quals acabaran de configurar el seu primer disc i un directe encara més festiu per fer-nos ballar arreu del país.

Més info: @Km0_oficial

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dv. 28 de juliol
a les 21 h
Espai Jove La Palmera
Accés lliure
Skip to content