Tarragona Jove

LA “PETJADA DIGITAL” | Nova xerrada dels serveis de joventut del Camp de Tarragona

Dj. 14 d’octubre de 2021 | De 17 a 18 h | En línia

De 16 a 35 anys | Gratuït

El dijous 14 d’octubre, de 17 a 18 h, tindrà lloc la xerrada “Petjada Digital”, amb la que es donarà a conèixer la importància del rastre que deixem a les xarxes socials, la petjada digital, i entendre els efectes que pot tenir quan es busca feina, identificant els errors que es cometen a internet. També s’ensenyarà a moure’s per la xarxa per trobar feina. La xerrada anirà a càrrec de la Fundació Pere Tarrés.

La xerrada va adreçada a persones joves entre 16 i 35 anys que estiguin en procés de recerca de feina i es durà a terme de forma telemàtica l’instagramlive de @serveis_joventut_dt.

Aquesta és la primera d’un seguit de xerrades que es duen a terme durant l’any fruit del treball en xarxa dels Serveis de Joventut d’abast comarcal de la Demarcació de Tarragona (Priorat, Alt Camp, Conca de Barberà, Baix Penedès, Baix Camp i Tarragonès) i la Xarxa Nacional de Serveis a la Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Més informació a serveisjoventut.dt@gmail.com i a qualsevol dels serveis comarcals de joventut de la Demarcació de Tarragona.

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dj. 14 d’octubre
17:00 a 18:00 h
En línia
Gratuït
A càrrec de:
Fundació Pere Tarrés

Ves al contingut