Tarragona Jove


Labi (Tarragona) / Andrea Grau (Tarragona)

Dissabte, 29 de juny | a les 21 h | Espai Jove la Palmera | Accés lliure condicionat a l’aforament de l’espai | Totes les edats

Labi (Laber García) ha nascut i crescut a Tarragona. Cantant i compositora; crea música de gènere urbà, i és una de les coses que més feliç li fa. Alhora, l’apassiona el món audiovisual: la fotografia, els videoclips, el cinema… El seu objectiu és dedicar-se a això a través de la constància i la passió per crear música. L’acompanyara en directe 13YOU dj

Andrea Grau, la tarragonina presenta el seu segon senzill “la pitjor persona del món” després del seu èxit en el seu llançament debut “tquiero” amb més de 50.000 reproduccions en youtube i més de 100.000 en el conjunt de plataformes digitals, xifres molt significatives per al debut d’una artista independent.

Andrea Grau, intèrpret i compositora de totes les seves cançons continua obrint-se camí en el món de la música endintsant-se en el new pop. Incorpora nous registres en aquesta segona producció amb un clar al·legat sense complexos.

“La pitjor persona del món” és una dosi d’apoderament, que et farà ballar i deixar enrere tot el que sents. Una cançó que ens recorda al pop rock dels 2000 i que ens trasllada al clixé de ruptura amorosa que tant coneixem.

Descobreix totes les activitats del Festival Sota la Palmera 2024 –aquí–

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dissabte, 29 de juny
21h
Espai Jove la Palmera
Gratuït
Ho coorganitza: Labi i Andrea Grau

Skip to content