Tarragona Jove


Maria Moss. Cicle Margalló

Dimarts, 23 de juliol | a les 20 h | Casa Canals. Centre d’Art el Mèdol | Accés lliure condicionat a l’aforament de l’espai | Totes les edats

Dins del Marc del Festival Sota la Palmera, des de l’any 2021 s’inclou el cicle Margalló, una proposta que porta a diferents espais de la ciutat una mostra del treball de joves artistes, que podran així exhibir les seves creacions els dimarts de juliol en diferents espais patrimonials.

Maria Moss és una artista musical que viu entre Londres i Catalunya. La tarragonina barreja el pop amb influències llatines i electròniques i transmeteix missatges d’empoderament, fortalesa i positivisme a través de les seves cançons. Defensora dels drets de les dones i la igualtat, utilitza la seva plataforma per amplificar missatges importants d’amor i acceptació.

Maria ha treballat amb artistes i productors de renom mundial com Cher, Mark Taylor (Cher, Enrique Iglesias), Jeff Retro, Ginchy i Marco Dalla Villa.

El maig del 2022 va treure el seu mini-LP ‘Gold’ on va comptar amb la coproducció de’n Jamie Sellers, la mescla del guanyador de 6 Grammys Nacho Molino i la masterització de’n Pete Maher, qui ha treballat amb la Katy Perry i Kelly Clarkson.

Descobreix totes les activitats del Festival Sota la Palmera 2024 –aquí–

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dimarts, 23 de juliol
20h
Casa Canals. Centre d’Art el Mèdol
Gratuït

Skip to content