Tarragona Jove

MIRALL SONOR | ALBERT FREIXAS i ARIADNA RAVENTÓS

Dv. 25 de juny de 2021 | 21 h | Espai Jove La Palmera | Gratuït amb reserva d’entrada prèvia a partir del dijous, 10 de juny a les 10h, en aquesta pàgina.

ALBERT FREIXAS

Albert Freixas no ho sap, però és un dels grans guitarristes contemporanis del nostre país. El que va ser un dels compositors del grup ix! ha gravat el seu tercer disc en solitari i el presentarà en primícia al Mirallsonor, lluny de ser previsible, esdevé fresc i sorprenent, amb un dels directesamb loops més elaraborats de casa nostra, amb capes i capes sonores que et transporten fins a l’infinit.

ARIADNA RAVENTÓS

Ariadna Raventós pinta les caçons com si fossin quadres. Artista polifacètica nascuda en una familia d’artistes, la seva obra esta inspirada per les forces de la natura, les tempestes mentals, la literatura i l’art. De l’onírica més brillant dels oceans mes purs a la fúria més tenebrosa dels pitjors inferns mai viscuts, l’Arianna és capaç de transmetre en directe el que no podrem explicar ara mateix en paraules. S’ha de veure, s’ha de viure. Quan tanca els ulls veu pel·lícules abstractes animades de colors al seu cap.

En el marc de l’11a edició de Mirall Sonor a Tarragona

+ info a www.bravecoast.net

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dv. 25 de juny
21:00 a 23:00 h
Espai Jove La Palmera
Gratuït amb reserva prèvia
A càrrec de:
ALBERT FREIXAS i ARIADNA RAVENTÓS
Venda on-line tancada
Skip to content