Tarragona Jove

MTJ2021 | El vals de la garrafa, d’Helena Tornero | Crítica social

Dl. 7 de juny de 2021 | 20 h | Teatre Metropol | Gratuït amb reserva d’entrada prèvia en aquesta pàgina a partir del 4 de maig.

A través d’un calidoscopi d’escenes breus, l’obra mostra les vivències a què els diversos habitants d’un poble de l’Alt Empordà es veieren immersos per causa de la guerra civil espanyola. Al llarg de les dues parts de què consta l’obra se succeeixen alternadament els episodis: del Ramon, destinat al front amb les Brigades Internacionals; de l’Anna i el seu germà Joan, que tot i ser del bàndol republicà ajuden a escapar el capellà del poble; de la Pilar i en Quimet, que també amaguen uns veïns acusats de simpatitzar amb l'”Alzamiento”; o el de la Montse, la mestra del poble. A través d’aquestes històries no s’hi discuteix el motiu perquè s’originà el conflicte, però sí que es mostra l’horror que es viu a cada bàndol de la guerra.

Presenta: TORNAVÍS TEATRE

Interpretació: Júlia Abelló López, Joan Manel Burillo Cortés, Arnau Dols Férrez, Júlia Ferré Aguiló, Marc Garcia Civit, Eloi Isern Cazalla, Alba Méndez i Plana, Farners Rubio Moreno i Manel Torres Pascual i Miquel Salom.

Producció: Mariona Garcia Güell

Direcció:  Marc Piñol Gelabert

PROGRAMA DE MÀ

Descarrega el programa de mà: –aquí–

El VÍDEO de l’obra es podrà veure a les 23.15h

VÍDEO DE LA REPRESENTACIÓ

TRÀILER

FÒRUM DE L’ESPECTADOR/A

ENTRADES

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dl. 7 de juny
20:00 a 21:00 h
Teatre Metropol
Gratuït amb reserva prèvia
A càrrec de:
TORNAVÍS TEATRE
Venda on-line tancada
Skip to content