Tarragona Jove

MTJ | Alba (o el jardí de les delícies)
de Marc Artigau

Dilluns 5 de juny de 2023 | a les 21 h | Teatre Tarragona

TORNAVÍS

Tornavís Teatre és una entitat que es dedica a fer teatre a Tarragona. Tot i que el grup va néixer amb l’objectiu de representar teatre de text, amb el temps, aquesta modalitat representa només una petita part del teatre que realitza.

Tornavís és un grup actiu dins la cultura teatral de Tarragona prenent part en molts dels moviments culturals i populars que se celebren. Des del primer any moltes entitats van demanar al grup col·laboracions o ambientar teatralment diades o actes importants de la ciutat. Moltes d’aquestes actuacions han tingut un caràcter crític que ha anat perfilant el tarannà del grup fins al punt que l’esperit crític i les temàtiques de caràcter social s’han tornat un dels emblemes de la companyia.

El teatre ha format part de la vida dels integrants de Tornavís Teatre des de ben joves i, actualment, marca la vida laboral d’algunes d’elles. Hi ha actors i actrius que estan formant-se en teatre i n’hi ha d’altres que treballen per altres companyies com La Sala Trono de Tarragona o el Mercat de les Flors.

Actualment, el grup està format per una vintena d’integrants. Tots ells són, abans que res, amics i companys de fa molts anys. Segurament aquesta és la clau que permet a Tornavís Teatre superar ja els seus 10 anys de vida!

SINOPSI

La realitat virtual ens aïlla de la realitat física? Les relacions són alguna cosa que neix, creix i madura en el nostre cap? Els processos d’enamora­ment s’activen en l’absència de l’objecte o la persona estimada?
 
Amb aquesta història de robots que ofereixen companyia a les solituds humanes, el dramaturg Marc Artigau reflexiona entorn de les noves maneres de relacio­nar-se i de gestionar la situació —sovint aïllada— de l’individu dins la societat. Com funcionen els mecanismes de l’amor, l’amistat, la família i la fe en la societat que estem construint?

DIRECCIÓ

Farners Rubio Moreno

ELENC

Anna Fernández Ortiz

Arnau Dols Férrez

Joan Manel Burillo Cortés

Berta Fornós Acebes

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dl. 5 de juny
a les 21 h
Teatre Tarragona
Entrada lliure condicionada a l’aforament
A càrrec de Tornavís
Ves al contingut