Tarragona Jove

MTJ | La polseguera | Drama
De creació pròpia

Dimecres 10 de maig de 2023 | a les 21 h | Teatre Tarragona

MERAKI TEATRE

Meraki som cadascuna de les integrants del grup; cadascuna de les nostres individualitats conformen un conjunt unitari. Fem que cada petita essència s’unifiqui amb la resta i, totes elles, creïn un resultat únic. A Meraki expressem l’art de la mateixa manera que percebem la nostra realitat: teatre com a eina de construcció i canvi social en format contemporani. Tot el procés artístic és creat i dirigit per les components de la companyia.

Des de Meraki volem impulsar l’art juvenil i la desmitificació de la imatge social que s’atorga a la joventut com aprenent i no com a creadora.

SINOPSI

La polseguera dels estels un dia esdevingué llavor de vida, i d’ella, en algun moment, naixérem nosaltres. I així vivim: creant i recreant el nostre entorn sense descans. T’embriaga el silenci, t’inquieten les ombres, mai no sabràs per què en el teu vol aombres una llenca de terra i una mica de verd. A aquesta ferma cadena estem tots lligats.
Narràrem figures a contrallum quan creiem estimar il·lusions, acaronen els espais closos en el rostre que té el neguit de sentir-se lliure. Es pressionen els cabells sobre el coixí, s’uneixen les cames al llit, on negant t’espero abans de desaparèixer.
Cada nit és morir, només això se fer. Saps? Aquí l’hivern és infinit.

Text adaptat de poemes de Valentina Colonna, Mercè Rodoreda i Mikel Laboa

DIRECCIÓ

Meraki teatre

TÈCNIC

David Cabré

ELENC

Alberto Luna Lozano

Alba Díaz Lladó

Alaitz Leache Portillo

Clàudia Llaveria Romero

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dc. 10 de maig
a les 21 h
Teatre Tarragona
Entrada lliure condicionada a l’aforament
A càrrec de Meraki Teatre

Skip to content