Murs que parlen

“En diàleg amb els carrers”

Dj.; 26 de novembre (19 h) | gratuït
Campus virtual | 14 a 35 anys

Els murs s’han emprat de manera habitual al llarg de la història de la humanitat com un suport per a la comunicació, la manifestació del poder, l’autoafirmació i la lliure expressió del individus. A les darreres dècades paral·lelament a l’aparició de les grans metròpolis, l’eliminació de les barreres geogràfiques i la immediatesa de les comunicacions digitals, el grafit i l’art urbà han ocupat un lloc important en la crítica d’art contemporani i s’ha consolidat com una de les corrents artístiques més prolífiques del segle XXI.
Acte obert de presentació del darrer estudi sobre grafit i art urbà a la ciutat de Tarragona partint del vestigi projectat per iniciatives com Murs que Parlen a la ciutat de Tarragona.

Informació de l’acte o dia d’inici de l’activitat
Dijous, 26 Novembre
19:00
Campus Virtual
Gratuït amb inscripció prèvia
1.5 h
2020-11-26 19:00 2020-11-26 20:30 Europe/Andorra Murs que parlen Els murs s’han emprat de manera habitual al llarg de la història de la humanitat com un suport per a la comunicació, la manifestació del poder, l’autoafirmació i la lliure expressió del individus. A les darreres dècades paral·lelament a l’aparició de les grans metròpolis, l’eliminació de les barreres geogràfiques i la immediatesa de les comunicacions digitals, el grafit i l’art urbà han ocupat un lloc important en la crítica d’art contemporani i s’ha consolidat com una de les corrents artístiques més prolífiques del segle XXI. Campus Virtual Tarragona Jove

Murs que parlen

26 Novembre, 2020
19:00

Entrades sense localitatEntrades restants: 10
Entrada Preu Accions
Inscripció0,00 €
0
Entrades reservadesLocalitats màximes per compra:1
No hi ha localitats a la cistella.