Tarragona Jove
Hermano L


Nit de Reggae: Komando Sound/ Hermano L & the Same Song Band

Dijous, 25 de juliol a les 21 h | Espai Jove la Palmera | Accés lliure condicionat a l’aforament de l’espai | Totes les edats

Komando Sound, Komando Sound System és un Sound resident a Tarragona, va neixer al 2013 arran de la passió de dos amics, Josele Man i Ferry Selectah, per la música jamaicana. Les seves seleccions fan un recorregut pels diferents estils de la música Reggae, passant pel Roots, Rub A Dub, Digital, New Roots i Dancehall. Les seves seleccions es poden trobar en dos formats, en format vinil o format digital.A més a més, a les seves sessions podràs disfrutar de dubplates de diferents cantants, special tunes i sobretot bones vibracions. Han col·laborat amb sounds com Jamming Sound, La Rispect Krew, Primatical Sound o Rude Wagon i artistes com Alex Bass, Ki.N.S. Sound, Irie Souljah o Benjammin entre d’altres. Komando Sound forma part de les dues associacions que s’encarreguen de difondre la cultura jamaicana a la ciutat de Tarragona.

Hermano L & The Same Song Band. Hermano L va començar la seva marxa en la mítica banda mallorquina de hiphop ragga La Puta Opepé, també coneguts com Los Cuñados del Funk o Raggaflá. 
 Hermano L té un directe ben sòlid i és una de les figures més solvents i longeves de l’Hip hop i el Reggae espanyol. No en va, va ser La Opepé la que en els 90 va marcar un punt i apart en el panorama hiphop espanyol amb el seu particular estil i savoir faire.

Amb quatre albumes en solitari, mixtapes i innombrables col·laboracions en el seu haver com les de Kase O, Rapsusklei, SFDK, Alberto Gambino, Fundación Tony Manero, Shotta, Mykal Rose, Xinès Mc Gregor, Tippa Irie i un llarguíssim etcètera, la seva cançó “Sastre de Sonrisas” (al costat de l’aclamat Rayden) s’ha convertit ja en un clàssic per a aquesta nova generació

Descobreix totes les activitats del Festival Sota la Palmera 2024 –aquí–

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dijous, 25 de juliol
21 h
Espai Jove la Palmera
Gratuït
Ho coorganitza: Komando Sound

Ves al contingut