Tarragona Jove


Nit del Rap: Meli Perea i Masta Quba

Dijous, 1 d’agost | a les 21 h | Espai Jove la Palmera | Accés lliure condicionat a l’aforament de l’espai | Totes les edats

Meli Perea (Colòmbia/Tarragona) Cantant i compositora provinent de Bogotà i resident a Tarragona. Recentment va estrenar el seu primer disc “Prisma” que descriu musicalment la seva carrera, una fusió de latin rap amb ritmes afrocolombians, que li donen sabor, i música electrònica que fa que els tracks siguin òptims per la pista de ball. Un equilibri perfecte entre els diferents gèneres que intenta reflectir la necessitat de connectar els uns amb els atres i reconèixer-nos en cada una d’aquestes cançons

Masta Quba (Mèxic) és una rapera feminista, activista i educadora HipHop mexicana. Mitjançant la seva música, exposa la necessitat d’un canvi i presa de consciència per part de la societat, al mateix temps que convida a l’acció contra la violència de gènere i promou l’emancipació de la dona.

Masta Quba ha aconseguit visibilitzar la lluita feminista a Mèxic a través de la música i guanyar-se un lloc no només a l’escena mexima- sinó també a Guatemala, Panamà i Catalunya.

Presentarà les cançons del seu disc “Roothoppas” al costat del seu company P. Jaguar que també l’acompanya a l’escenari així com els seus més recents senzills “Despierta” i “Flama”.

A les 21h exhibició final “laboratori de Rap” desenvolupat per Versembrant dins de les activitats Estiu Jove 2024

Descobreix totes les activitats del Festival Sota la Palmera 2024 –aquí–

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
1 d’agost
21h
Espai Jove la Palmera
Gratuït
Ho coorganitza: Versembrant

Skip to content