Tarragona Jove

NIT DEL TRAP: PAULA FITZZ & BORYS B. / MUSHKAA | FSLP

Dijous 3 d’agost de 2023 | a les 21 h | Espai Jove La Palmera
Accés lliure amb aforament limitat

Borys B & Paula Fitzz fan música amb referències evidents al R&B, Hip-hop, àcid jazz i el funk. En plena pandèmia van publicar el seu primer EP (Autoeditat) anomenat “Songs I’d cry you to” i actualment acaben de publicar el primer LP (Autoeditat), anomenat Healing.

Més info: Fitzz @paulafitzz / Borys Beats @borysb__

Amb tan sols divuit anys, MUSHKAA (Irma Farelo) ha aconseguit afirmar-se com una de les veus emergents de la nova música urbana. Una generació amb clars referents en els clàssics del reaggeton, el dancehall, el trap o el R&B, però amb prou llibertat per a cercar nous sons i noves tendències.
Al mateix temps, a les seves llistes d’escolta, podríeu trobar mescles tan eclèctiques com temes de Serrat o Estopa intercalats amb Yung Beef o Kaydy Cain. De la mà del seu productor Roots (Pau RUZ ) i amb només dues cançons publicades, Mushkaa va obtenir el reconeixement de la plataforma Spotify que la va col·locar en el seu programa EQUAL, motor visibilitzador de noves creadores.
Irma Farelo defineix la seva musicalitat com una cosa molt personal que ha sabut connectar amb els seus oients amb melodies i ritmes agressius, personals i nostàlgics. En el seu concert mostrarà els temes que ha compartit durant aquest any de carrera que han permès construir la seva llista de fervents seguidors.
Més info: @mushkaaa___

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dj. 3 d’agost
a les 21 h
Espai Jove La Palmera
Accés lliure amb aforament limitat
Skip to content