Tarragona Jove

ONNIRIA + MARIA JAUME | Festival Sota la Palmera

Divendres 21 de juliol de 2023 | a les 21 h | Espai Jove La Palmera | Accés lliure

Onniria
L’espectacle “Música per una societat lliure de violència de gènere” és una fórmula entretinguda i una proposta diferent per sensibilitzar i prevenir les conductes violentes i prendre consciència de la importància de la seva erradicació. És un concert en petit format on la Paula i la Laia del grup “Onniria” ens interpreten —amb les seves fantàstiques veus, guitarra i percussió— una acurada selecció de conegudes cançons compromeses amb la igualtat de gènere i amb lletres on es tracta la dona d’una manera respectuosa i igualitària.
“Criades” de Roba Estesa, “Ella” de Bebe, “Respect” d’Aretha Franklin, “Vuit de març” de Pau Alabajos o “A quien le importa” de Alaska són una petita mostra del repertori -amb una durada de 60 minuts- que hem preparat per amenitzar qualsevol acte on la cultura, la diversió i la reivindicació es donen la mà.

Més info: @onniriaband


Maria Jaume
Nascuda a Mallorca i establerta a Barcelona, Maria Jaume és un dels talents emergents clau en la nostra escena musical recent.. Amb el seu nou disc “Voltes i voltes”, Maria ofereix una nova visió d’ella mateixa amb cançons que creixen en tempo i brillantor. La seva veu avellutada acarona unes lletres tan properes com àcides i reflexives, on les tristeses es combaten amb ironia i cada llum es contraposa amb l’ombra. El disc inclou èxits de pop radiant com “Me desplom” i “Dunes de cous-cous”, així com moments de reflexió com “Com te n’has anat”. Maria va guanyar el concurs Sona9 el 2019 i va enregistrar el seu primer disc, “Fins a maig no revisc”, produït per Pau Vallvé, que va destacar en molts mitjans especialitzats el 2020 i va donar peu a una gira de 75 concerts, incloent festivals com MMVV, Acústica i Cruïlla. La seva gira continua amb presència als festivals Primavera Sound, Aphònica, Embassa’t, Barnasants i un teloneig al concert de retrobament d’Antònia Font a València.

Més info: @mariajaume_INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dv. 21 de juliol
a les 21 h
Espai Jove La Palmera
Accés lliure
Skip to content