Tarragona Jove


Orquestra Fireluche (Girona)
Don Simón i Telefunken (Tarragona)

Divendres, 12 de juliol | a les 21 h | Espai Jove la Palmera | Accés lliure condicionat a l’aforament de l’espai | Totes les edats

Orquestra Fireluche. Després de la publicació d’Ataràxia l’any 2019, Orchestra Fireluche i Pau Riba presenten la seva continuació natural: Segona florada. Un disc de deu temes ple de referències familiars, enregistrats entre l’octubre de 2021 i el gener de 2022 sota el signe de cranc, ple de vida i de vida viscuda, on destaca per sobre de tot en Pau poeta i narrador; un Pau en plena forma creativa que, a mig camí entre la cançó i el recitat, posa veu, una veu emocionant i profundament sincera, a textos propis i manllevats, escrits per l’ocasió o recuperats de velles aventures literàries, vestits i embolcallats per la música sempre inusual i sorprenent de l’Orchestra Fireluche. D’entre les deu composicions que inclou Segona Florada, hi destaca D’Aina, la darrera cançó composta per Pau Riba; un tema íntim i de gran força, un veritable sotrac, dedicat a qui, durant setmanes, el va apeixar amb un gotet diari de llet materna.

Don Simon i Telefunken, un projecte impressionant, únic i molt personal, amb uns experimentats músics que acostumen a tocar amb grans de l’escena, com Pascal Comelade, Pau Riba o Albert Pla. També han participat en festivals com el «Sonar Kids», en el qual van definir el seu estil com “vanguarderia”, una divertida barreja dels sons més estranys de la música electrònica amb les melodies alegres dels programes de dibuixos animats dels matins dels dissabtes.

Els Don Simon i Telefunken ens transporten en el temps per recuperar la imaginació i el món dels somnis tal com ho fèiem, potser, en la nostra infantesa. Es caracteritzen per barrejar instruments de rock amb joguines que podríem trobar nosaltres mateixos a qualsevol botiga. Ja tenen quatre discos editats.

Bugui-bugui, sons de robots, calypso, rock’n’roll, mambo… tot és possible al món de Don Simon i Telefunken.

Descobreix totes les activitats del Festival Sota la Palmera 2024 –aquí–

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Divendres, 12 de juliol
21h
Espai Jove la Palmera
Gratuït

Skip to content