Tarragona Jove

Parlem de Salut Mental | III Jornada de reflexió
Eines pel benestar emocional dels equips professionals en salut mental

Dimarts 17 d’octubre de 2023 | de 9 a 14 h
Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau | Dirigida a professionals
Inscripcions a final d’aquesta pàgina ⬇⬇

La 3a Edició de la Jornada de Salut Mental girarà al voltant de la cura mental dels equips professionalsi de la pròpia salut mental de les persones cuidadores.

Una jornada vivencial i participativa concebida per a emportar-nos eines que ens serveixin en la nostra praxi laboral i treball en equip.

L’objectiu d’aquesta trobada professional és aprofundir en les estratègies que poden ser útils per l’autocura dels equips. Pretén reflexionar l’impacte que tenen les actuacions i situacions crítiques sobre les professionals de l’àmbit de l’atenció social i de la salut.

Es vol incorporar i donar a conèixer recursos pel maneig d’emocions, sentiments i pensaments i que aquests recursos incorporin estratègies d’autocura del cos i hàbits saludables.

PROGRAMA

9.15 h Recepció dels assistents.

9.30 h Inauguració de la jornada. Cecilia Mangini Schäfer, Consellera d’Igualtat, Serveis a la Ciutadania i Serveis Socials.

9.45 h Conferència “Autocura- Cura col·lectiva i plenitud de vida”, a càrrec de Sara Álvarez Medrano, Terapeuta social amb enfocament comunitari, intergeneracional, sistèmic i ancestral.

11.00 h Pausa -cafè

11. 30 h Tallers:

-“Mètodes i coneixements per alliberar aspectes físics, mentals i emocionals del treball” a càrrec de Sara Álvarez Medrano, Terapeuta social i facilitadora d’espais plurals.

– PNL: “la cura dels que cuiden” a càrrec de Ramón Rodríguez Guasch; Filòsof, Màster i Trainer en Programació Neurolingüística.

– Estacions de competències per la salut i el benestar per l’auto cura” a càrrec de Referents de Benestar Emocional i Salut Comunitària: Maria Teresa Blanco Morcillo; Eveli Gascón Melendez; Irene Maria Gines Polo; Laura Turner Pino; Lidia Albareda Novell; Marina Salas Ramos; Naroa Serrano Moragón; Eva Maria Belles Mur; Esther Sotillo Saez; Infermera: Sofia Dinis Costa; TCAI: Laia Vidal Vila.

13.00 h Teràpia corporal i integrativa, a càrrec d’Elisabeth González Solera.

13.45 h Clausura de la Jornada.

HO COORGANITZA

Conselleria de Diversitat funcional i Discapacitat, i Promoció de la Salut de l’Ajuntament de Tarragona

COL·LABORA

Institut Català de Salut – Camp de Tarragona, Xarxa de Centres Cívics de Tarragona, Tarragona Jove, Servei Municipal de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona, Xarxa Santa Tecla, Muralles Salut i Institut Català de Programació Neurolingüística.

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dimarts 17 d’octubre
de 9 a 14 h
Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau
Gratuït amb inscripció prèvia
Venda on-line tancada
Skip to content