Tarragona Jove

Street food Àsia | Taller de cuina

El dijous 28 de juliol | de 18 a 20 h | Espai Jove Kesse
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia | de 12 anys a 35 anys

Un viatge intercultural als cinc continents per descobrir la cuina i el seus orígens, les seves influències i la cultura. Generant un espai des d’on aprendre tècniques culinàries i fomentar el respecte cap als productes.

A Vietnam trobem els Gois Cuon, també parlarem de l’extensa recepta d’Orient sense un origen clar: els falàfels, i per finalitzar Dorayakis del Japó. 

Altres tallers del cicle Street Food

EUROPA – STREET FOOD 

Dj. 30 de juny ( 18 a 20 h )

Aquesta sessió ens quedem a Europa i prepararem la clàssica pizza italiana, bürek de Croàcia i de postres una crep amb salidou de la Bretanya Francesa. 

ÀFRICA – STREET FOOD 

Dj. 7  de juliol ( 18 a 20 h )

En aquesta sessió prepararem tajin del nord amb gran varietat d’espècies, injera d’Etiòpia, un àpat simple i de carrer, i melktert de Sud-àfrica d’arrels angleses. 

AMÈRICA – STREET FOOD 

Dj. 14 de juliol ( 18 a 20 h )

Al primer plat viatjarem al Perú per conèixer els secrets del cebiche, el segon plat ens desplacem a Mèxic i els seus tacos, i de postres a Nord Amèrica amb un magnífic cupcake. 

OCEANIA – STREET FOOD 

Dj. 21 de juliol ( 18 a 20 h )

A causa de la gran afluència Anglesa l’hamburguesa és un plat fort, però en aquest cas sempre amb remolatxa. Continuarem amb una famosa recepta de Chico Rolls i de postre Pavlova, tant d’Austràlia com Nova Zelanda. 

A càrrec d’Elena Gracia 

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dj. 28 de juliol
de 18 a 20 h
Espai Jove Kesse
Gratuït amb inscripció prèvia
A càrrec de: Elena Gracia

Venda on-line tancada
Ves al contingut