Tarragona Jove

Summerweek. Ciència

Del 22  al 26 de juliol | de 10 a 13 h | de 12 a 16 anys
Espai Jove Kesse | Gratuït amb inscripció prèvia
A càrrec de Dynamind

Al llarg dels 5 dies de la setmana es treballarà amb diferents eines digitals i alguns enginys:  

Sessió de disseny 3D amb biomaterials: aquests materials permeten desenvolupar la part creativa i enginyosa de les persones participants a partir de la realització i assoliment de reptes pràctics i divertits. Es proposarà treballar amb diferents biomaterials que ens donin pas a utilitzar-los per fer alguns models 3D. Caldrà preparar els materials i treballar-los per obtenir diferents peces. 

Sessió de projectes d’electricitat: en aquest taller es podran adquirir eines per poder desenvolupar alguns projectes personals utilitzant l’electricitat com a base dels mateixos. 

Sessió de mecànica amb paper: donarem una altra idea de la utilització dels paper com a base per diferents projectes de mecànica. Entendre la física darrera d’aquests projectes ens pot servir per poder crear projectes nous i creatius. 
Sessió d’impressió amb diferents tècniques: des de sempre hem buscat deixar constància d’alguna manera, d’allò que en cada moment l’home i la dona han viscut. Des de les primeres pintures a les parets, fins la fotografia. En aquest taller veurem com treballar i crear diferents pigments i quins han sigut els que s’han utilitzat al llarg de la història. D’altra banda, la fotografia o la capacitat d’imprimir amb diferents tècniques, ha estat el que s’ha utilitzat per avançar.

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Del 22 al 26 de juliol
de 10 a 13 h
Espai Jove Kesse
Gratuït amb inscripció prèvia
A càrrec de Dynamind
Skip to content