Tarragona Jove

Summerweek de la ciència

De dilluns a divendres, del 10 al 14 de juliol de 2023 | de 9.30 a 12.30 h
Espai Jove Kesse | Gratuït amb inscripció prèvia | de 12 a 16 anys 

Al llarg dels 5 dies de la setmana es treballaran amb diferents eines digitals i alguns enginys:  

Taller de disseny 3D amb biomaterials: aquests materials permeten desenvolupar la part creativa i enginyosa dels/de les participants a partir de la realització i assoliment de reptes pràctics i divertits. Es proposarà treballar amb diferents biomaterials que ens donin pas a utilitzar-los per fer alguns models 3D. Caldrà preparar els materials, treballar-los per obtenir diferents peces. 

Taller de projectes d’electricitat: en aquest taller es podran adquirir eines per poder desenvolupar alguns projectes personals utilitzant l’electricitat com a base dels mateixos. 

Taller de mecànica amb paper: donarem una altra idea de la utilització dels paper com a base per diferents projectes de mecànica. Entendre la física darrera d’aquests projectes ens pot servir per poder crear projectes nous i creatius. 

Taller d’impressió amb diferents tècniques: des de sempre hem buscat deixar constància d’alguna manera, d’allò que en cada moment l’home i la dona ham viscut. Des de les primeres pintures a les parets, fins la fotografia. El aquest taller veurem com treballar i crear diferents pigments i quins ha sigut els que s’han utilitzat al llarg de la història. D’altra banda, la fotografia o la capacitat d’imprimir amb diferents tècniques, ha sigut el que s’ha utilitzat per avançarà en diferents tècniques. 

En aquests moments estan totes les places ocupades.
Apunta’t a la llista d’espera i si hi ha alguna plaça vacant et contactarem.

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Del 10 al 14 de juliol
9.30 a 12:30 h
Espai Jove Kesse
Gratuït amb inscripció prèvia
A càrrec de Dynamind 
Venda on-line tancada
Skip to content