Tarragona Jove

Summerweek de la tecnologia

De dilluns a divendres, del 3 al 7 de juliol de 2023 | de 16 a 19 h
Espai Jove Kesse | Gratuït amb inscripció prèvia | de 12 a 16 anys 

Al llarg dels 5 dies de la setmana es treballaran amb diferents eines digitals i alguns enginys:  

Taller de Robòtica: aquest material permet desenvolupar la part creativa i enginyosa dels/de les participants a partir de la realització i assoliment de reptes pràctics i divertits. Es proposarà un repte de robòtica i programació combinat amb elements de pneumàtica per a crear un projecte unificat.  

Taller de Disseny gràfic 2D pixelat i programació de un joc Arcade: en aquest taller es podran adquirir eines per poder desenvolupar el Disseny de figures 2D i introduir als/a les participants en la programació de jocs tipus Arcade.  

Taller d’iniciació al disseny gràfic i impressió 3D: la impressió 3D està revolucionant el món i ha permès que la fabricació d’objectes ja no es limiti només a les grans indústries. Aquest taller pretén iniciar els/les participants en aquesta tecnologia fent que s’assoleixin les nocions bàsiques relatives al seu funcionament i posteriorment disseny i la seva pròpia figura mitjançant programari d’ús lliure com per exemple Tinkercad.  

Taller de Construcció de màquines amb peces de LEGO: el disseny de projectes amb una finalitat aguditza la creativitat per a resoldre problemes concrets, tot i utilitzant els recursos que es tinguin en aquell moment. Amb aquest Taller es proposarà un repte de construcció, s’elaborarà un disseny i es construirà amb peces de LEGO. Es podrà veure com, a partir d’un mateix repte, cada persona dona resposta d’una manera diferent. 

En aquests moments estan totes les places ocupades.
Apunta’t a la llista d’espera i si hi ha alguna plaça vacant et contactarem.

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Del  3 al 7 de juliol
de 16 a 19 h
Espai Jove Kesse
Gratuït amb inscripció prèvia
A càrrec de Dynamind 
Venda on-line tancada
Skip to content