Tarragona Jove

Taller de fotografia | A primera línia

Dimarts i dimecres 27 i 28 de desembre de 10 a 12 h i dijous 29 de desembre de 10 a 13 h | Espai Jove Kesse
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia | + de 16 anys

La fotografia com a mitjà d’expressió i autoconeixement, establint una connexió interna amb les emocions i els sentiments d’allò que ens representa una situació de violència. Per mitjà d’exercicis pràctics, a més de conèixer les característiques i la tècnica fotogràfica, en Carlos ens portarà a descobrir indrets de la ciutat escenaris de conflictes històrics, de disputes i d’encontres actuals.

La violència entra cada dia per la porta de les nostres cases, a través de la televisió o les xarxes socials. Algunes formes de violència les reconeixem, d’altres no els hi posem nom. Les formes són múltiples i els seus efectes i conseqüències també.

Més enllà dels conflictes quotidians i presents a la nostra ciutat, fotografiats des de múltiples angles, el dia 29 acompanyaran el taller en Carlos, la Sandra, en Robert i l’Àlex, 4 joves tarragonins que el 2019 van viatjar als Alps italians per documentar i fotografiar la violència que viuen joves provinents d’altres països que després de travessar el Sàhara i el mar mediterrani intenten travessar els Alps en busca d’un futur diferent als que els espera a casa seva.

Carles Uriarte Carles Uriarte, animador sociocultural i educador, treballa amb joves des de fa més de 20 anys i és un apassionat del mon audiovisual i astronòmic.

Alpes. Última salida https://www.facebook.com/Alpes.ultimasalida/

Acte inclòs dins el programa SCAN

INFORMACIÓ DE L’ACTE O DIA D’INICI DE L’ACTIVITAT
Dm. dc. i dj. 27, 28 i 29 de desembre
Dm. i dc. de 10 a 12 h i dj. de 10 a 13 h
Espai Jove Kesse
Gratuït amb inscripció prèvia
A càrrec de: Carles Uriarte

Activitat inclosa dins el Casal x Nadal 2022 del Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona. Per veure tota la programació d’aquest Nadal: –aquí–

Venda on-line tancada
Ves al contingut